En föränderlig värld!

Nu snurrar vår jord fort. Alltså inte själva jordklotet för då hade vi kanske flugit av. Det är globaliseringen som har tagit sådan fart att den är svår att förhålla sig till. Nya dilemman uppstår dagligen. Demokratin prövas till bristningsgränsen och man ser verkligen hur skör den är. Stabiliteten utmanas dagligen och beredskapen till förändrade beteenden prövas hårt. Vad är PK att tycka, tänka och säga?

Med alla nya snabba förändringar att förhålla sig till är det inte undra på att man blir trött. Trött inuti, liksom. Kanske till och med att det bidrar till utmattningssymtom. Det är jobbigt att ta ställning till allt, både det personliga och det som får marken att skaka.

Att sortera tankar och känslor är nödvändigt. Att hitta sammanhang som ger mening åt livet behöver alla. Annars blir livet som ett moln på himlen som förändrar utseende med vindens fart och till slut löses upp i ett intet.

Har du pejl på meningen i och med ditt liv? Vågar du stanna upp för att ställa dig de svåra och viktiga livsfrågorna? Vem bollar du med?

BloggAnne