Sätt din värld i gungning!

Dag läggs till dag. För det mesta ser de likadana ut. Sova, äta, jobba. Sova, äta, jobba. Och så fortsätter vi i ekorrhjulet utan att våga sticka ut foten för att stoppa snurran, kliva av och se oss omkring ifall det kanske finns något annat där ute under vår tid på jorden. Ja, tiden går och den går inte att stoppa, men vi kan alltid stoppa det vi håller på med för att reflektera om vi ska fortsätta eller göra något nytt, något annat. Det är den där reflektionen som är viktig. Att tänka till kring hur vi har det och om vi är nöjda med hur allt är. Är man nöjd ska man förmodligen bara fortsätta på inslagen väg och njuta. Ibland kan det vara så att man måste hejda sig själv en stund för att se om det finns saker i livet som borde förändras. Det kan handla om allt från bostadsort till jobb, men det kan även handla om hur man ser på sig själv. Frågan till dig är: är du nöjd med hur du ser på dig själv? Finns det saker du skulle vilja ändra på? Är du snäll mot dig själv och andra? Hur sätter du din värld i gungning bara för att du vill?

BloggAnne